banner_mooielijn.png

Karin Woudstra, 50 jaar uit Heerenveen

Met behulp van PowerSlim en mijn coach heb ik mijn doelen kunnen behalen. Ik wist dat ik veel te zwaar was. Helaas heb ik nog eens de pech dat ik klein ben. Ik ben namelijk 1.57 meter lang.

Tijdens de vakantie van 2013 begon het mij echt te storen, zo kon het echt niet langer meer. Ik heb er nog een half jaar over gedaan om mij er echt toe te zetten. Echter was de vraag: “Wat ga ik nu doen, want ik heb al heel wat diëten gevolgd.” Ik kreeg 2 keer een folder van PowerSlim in de brievenbus en zag een paar keer een advertentie van PowerSlim in de krant staan. de consulent van PowerSlim, woonde bij mij in de buurt. Dit was voor mij de reden om het PowerSlim afslankprogramma eens te gaan proberen.

De eerste keer was best spannend. Ik had in geen jaren op de weegschaal gestaan. Dat was wel even schrikken. Maar mijn coach zei: “ Oh, dat is een mooi rond getal om mee te beginnen. 100 kg.” Zo kun je het inderdaad ook zien, dacht ik. Ik hoefde mijn BMI niet te weten, want ik zou nooit op een gezond BMI komen. Dit heeft ze ook niet verteld evenals mijn metabolische leeftijd.

Vanaf de eerste dag ging het prima, geen hongergevoel en geen punten tellen. Gewoon simpel en veel variatie in de producten van PowerSlim. Het zijn echt heerlijke producten en voor iedereen is er wel wat. Eigenlijk ben ik nog steeds niet uitgekeken en -gegeten op de producten van PowerSlim. Het voordeel is dat ik mij HEEL veel beter voel.  Ik sport er niet bij omdat dat niet echt mijn ding is. Ik wandel wel 5 dagen per week, een 1 uur per dag.

Februari 2014 ben ik gestart. Ik voel mij super. Ook de complimenten die ik ondertussen heb mogen ontvangen zijn geweldig.

Ik ben nog steeds Karin, maar voel mij wel een andere Karin dankzij PowerSlim.